el cuervo asul

2/24/2009

mi numero de contacto...

hey .. me habia olvidado.. tengo un numero de telefono indio... he cambiado la tarjeta... os lo paso.. nunca se sabe... si nunca teneis que contactar conmigo para algo importante o para simplemente para hablar un momento... mi numero de contacto es 0091 (prefijo de india) 9654291389...

Solo esto... Ah! tened en cuenta la diferencia horaria!!! hora de india = hora de espanya menos 4 horas i media..

Esto de compartir habitacion con Sanjay tambien tiene sus inconvenientes.. heheh ayer el encontro un ligue a la 13:00 de la madrugada... y ala... ya tienes a Aram esperando en la calle durante 45 minutos a que acabara.. hahahah!! suerte que es imposible aburrirse en india.. siempre encuentras alguien con ganas de hablar sea que sea la hora que sea.

5 Comments:

  • Jo crec que podries fer un reportatge sobre habitacions d'hotel índies... podries fer una tesi sobre "La influencia de la luz externa, en caso que la hubiera, en las sombras que crea mi cuerpo. En caso de ausencia de luz, hablaremos de la (in)sonorización de las paredes de un cuarto oriental"... o algo així... jeje...
    trasto....

    By Anonymous Anónimo, at febrero 24, 2009  

  • tu això de les vacances t'ho has pres en serio, eh? ;-)
    ben fet!
    disfruta molt, descobreix i investiga!
    smaaaaaaaak!

    By Blogger sil, at febrero 24, 2009  

  • Holiduli cruquinyoli!!!
    demà vaig a ca la iaiona, quan sigui allà et trucaré i et je vais te donner de nouvelles. (pobrissona, els medicaments encara no li fan efecte)
    Els imatges de la peli genials, (algun contingut que feia fredat...) Em va fer ilu pensar que tu passaries per allà. Per cert un malay kofta són mandonguilles de verdura&formatge amb salsa? (picants?)
    Ei,carinyo, ens la famili contentísima, ja ho saps, oi, al trucar-los :-)
    Moltíssims records de'n Siso, l'Iso i la Dneta parrandera.
    Ape, et truco demà, Bona niiiit!!!
    muaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkks
    je je je, sabia que a l'Edmond li encantaria Madrid, a veure lo dels dies... oi que ens faràs de guia als museus? c'est promis?
    Cuida't
    muaaaaaaaaaaks

    By Anonymous Anónimo, at febrero 25, 2009  

  • uei! doncs sí, per aqui estic! abans només llegint, però ara també escrivint. he aparcat el fotolog i ara escric les meves neures a alfinaldelprincipi.blogspot.com. sempre està bé buidar el coco i pensar que potser algú s'ho llegirà! jeje
    au! segueix disfrutant aquestes vacances, que jo seguiré llegint!

    By Blogger Gemma Pagès, at febrero 27, 2009  

  • Hola pollastrot!!!!
    bueno ya veig que t'ho estas passant d'allò més bé.
    Així m' agrada a disfrutat el maxim!
    Per aqui tot més o menys igual acabant de preparar la furgo per marxar al Marroc. Tot i així creec que ens veurem abans de partir.
    Bueno nene un petonàs gegant!!!
    Lara

    By Anonymous Anónimo, at marzo 01, 2009  

Publicar un comentario

<< Home